By: DNanies Cakes And Cookies

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 20-Feb-2008 07:01 Email | Share | | Bookmark
Hantaran perkahwinan Ida

Gubahan coklat
Sejadah bertukar menjadi mahkota untuk raja sehari
Perfume
View all 12 photos...
Hantaran kahwin Ida..Tak la pandai sangat membuatnya tapi boleh la kan.Nasib baik ada cik abang tlg bg comment..Semuanya saya buat kecuali sireh, kek n pulut semangat...Yang ni mmg x sempat..terpaksa mintak pertolangan sepupu.


Gubahan Coklat


Sejadah





















Tuesday, 19-Feb-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Moist Choc Cake lagi

Kek untuk Ida n Joe
Semoga bahagia ke akhir hayat
Ini adalah Moist Choc Cake yang dibuat khas untuk adik perempuanku no 3, Ida sebagai buah tangan ke rumah mertuanya semasa majlis menyambut menantu baru-baru ini.

Ni first time jugak tangan kerasku ini mendeco guna butterkrim yg entah apa2 aku main bantai jer buat.


Tuesday, 19-Feb-2008 06:45 Email | Share | | Bookmark
Bisnes kecil-kecilan Aidilfitri 2007

Sedia untuk delivery
Moist Choc Cake dari sisi
Moist Choc Cake
Setelah sekian lama baru hari ni update FP ku.
Projek utama Aidilfitri 2007 ku adalah Moist Chocolate Cake. Biskut pun ada.... Almond London,Pink Mushroom, Sarang semut, Royal Hazel dan dua tiga jenis lagi..

Insyaallah akan diteruskan Aidilfitri 2008 plak.


Saturday, 20-Oct-2007 13:15 Email | Share | | Bookmark
Salam perkenalan

Dah lama mengikuti perkembangan fotopages org lain. Hari ni br tergerak nak join sama


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net