By: DNanies Cakes And Cookies

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  >  >>]    [Archive]
Sunday, 6-Jul-2008 00:22 Email | Share | | Bookmark
Cupcakes,brownies dan apam

Set cuppies 1
Close up sikit..
Set cuppies 2
View all 10 photos...
Minggu ni buat tempahan cupcake dan brownies untuk Lya dari Optimal, Paka.. 2 set cupcake dan 2 set brownies untuk anaknya Audrien..Kebetulan jugak ada kenduri kesyukuran adik ku..Tak tahu nak buat apa just sempat kukus apam..













Sunday, 15-Jun-2008 05:14 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Bapa

Untuk hubby...
Untuk abah....
'Selamat Hari Bapa...'
Tahun ni semangat berkobar-kobar nak buat kek untuk cik abang tersayang..Tak lupa juga buat abah...Akhirnya jadi la 2 biji kek span oren..Tapi..span nya x berapa menjadi la..X gebusss...Frust betul rasa..Tak tahu mana silapnya..Sebenarnya ini percubaan pertama aku buat kek span..X per lepas ni kena try lagi....


Thursday, 5-Jun-2008 02:22 Email | Share | | Bookmark
Cupcake musim kahwin

Marble cupcake...
Gambar blur.....
Semalam siapkan marble cupcake untuk majlis kawin..Jenuh jugak..Tapi dek penat sgt lupa snap gambar cupcake yang dah siap packing tu..


Sunday, 11-May-2008 06:23 Email | Share | | Bookmark
Chewey Gowey Brownies...

Dalam loyang lagi..
2 version topping...
Untuk Nini...
View all 4 photos...
Dah lama teringin nak buat brownies...Jeles ar tgk org lain asyik buat brownies tu..Akhirnya tara....menjadi jgk brownies ni akhirnya..Rasanya walaa...


Sunday, 11-May-2008 05:07 Email | Share | | Bookmark
Tart Telur

Setelah puas menenyeh..akhirnya
Tart telur ku
 
View all 4 photos...
Semalam buat tart telur..Senang ajer cuma nak buat pastri bawah tu yang lama...Jenuh jugak duk menenyeh..Akhirnya siap jugak tart telur ku...Tapi apasal kastardnya mengelembung semasa dalam oven tu?..Kelakar pulak bila tengok..Bila dah keluar dari oven pandai pulak dia kecut..Alahai..tart telur aku ni...



[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net