By: DNanies Cakes And Cookies

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 30-Jul-2008 06:35 Email | Share | | Bookmark
Order dari Kerteh

Tart telur dlm packaging dah
Khusus untuk Nini yg tgh sarat...Ooo..patutla..mengidam rupanya
Untuk Kak Chik
View all 6 photos...
Aileeni, ex-officemate kat TELITI request tart telur...Alamak..tart telur...
Tp alhamdulillah..aku cuba buat sebaik2nya..dan hasilnya Waallla!!
Tak tahu la dia rasa mcm mana nanti tu..Harap suka la yek.

Kak Chik pulak order brownies...Jom jamu mata tgk....









Sunday, 27-Jul-2008 01:55 Email | Share | | Bookmark
Biskut Dan Kek Raya 2008

Tunggu kemunculan biskut dan kek raya untuk Aidilfitri...
Buka hanya untuk sekitar Terengganu sahaja


Saturday, 26-Jul-2008 00:45 Email | Share | | Bookmark
Cuppies

Moist Choc Cupcake
Vanilla dan Orange cuppies
Amacam jd x rosette tu?
View all 5 photos...
Cuppies lagi...Dapat order dari Man officemate untuk birthday kakak angkatnya.
Alang-alang tu buat lebih sikit nak jamu budak-budak kat taska.





Thursday, 17-Jul-2008 05:29 Email | Share | | Bookmark
Tart Telur...Cubaan kedua

 
 
Hmm..susah jgk yer nak buat tart telur yang sedap dan menepati selera tekak ni
Kali ni isi dalam dah tak mengelembung mcm dulu...he..he...tp pastry nya plak tak berapa menjadi ni..Bila la nak mencapai standard ISO ni..



Thursday, 10-Jul-2008 02:21 Email | Share | | Bookmark
Brownies dan apam lagi

Apam comel...
Brownies pelbagai topping
 
View all 4 photos...
Allhamdulillah...minggu ni buat lagi brownies dan jugak apam..Brownies buat Kak Midar dari Golden Pharos dan apam buat Kak Zam comel..


Pink dan putih utk kak zam





[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net