Automate your Marketing
with Womplify




 


By: DNanies Cakes And Cookies

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 3-Mar-2009 02:06 Email | Share | | Bookmark
Pengumuman

Secara rasminya saya telah pun berpindah ke http://dnanies.blogspot.com . Jemput la ke rumah baru saya tu


Saturday, 27-Dec-2008 03:06 Email | Share | | Bookmark
Cupcake lagi

 
 
 
View all 4 photos...
Terima order ni dari Sya di Teluk Pasu untuk majlis pertunangannya..Sweet orangnya .. Sya request cupcakes tema maroon dan krim. Design dia tak kisah apa-apapun. Hmm..harap Sya berpuas hati.. :







Saturday, 13-Dec-2008 01:04 Email | Share | | Bookmark
Cupcake dan blueberry muffin

Cupcake dah susun
Vanila cupcake
Choc cupcake
View all 6 photos...
Dah lama betul tak update fp ni..Kesian mcm dianak tirikan pulak jer..
Sepanjang minggu ni sempat siapkan order Fatiha dan Diana dari CMC.
Vanila dan choc cupcake utk hantaran dan blueberry muffin.. Diana request tulis nama anaknya Nuha Nabilah..cantik namanya..













Tuesday, 4-Nov-2008 05:39 Email | Share | | Bookmark
Apam ENO

 
dlm kukusan lagi...
Kali ni try buat apam eno..Hmm..sedap..gebuss gtu...





Tuesday, 21-Oct-2008 01:56 Email | Share | | Bookmark
Tempahan sepanjang minggu ini

Kek Gula Hangus
Walnut Choc Brownies
Tq to Yatie sb order kek gula hangus dan juga buat Fieda yg order walnut choc brownies.






[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net